Verktyg för lönsammare e-handel

Vårt team

Pär Gester
 

Pär Gester

Pär arbetar med försäljning och är även certifierad partner till Sales Layer. Med ena foten i elektronikbranchen har han arbetat med allt från produktutveckling, försäljning och e-handel. Erfarenheter och intresse för marknadsföring samlas i Optento Media

 

Benjamin Koskinen

Benjamin sköter hemsida, marknadsföring och produktion för CodeTwo-kunder. Benjamin har lång erfarenhet av marknadsföring från flera olika branscher. Benjamin förverkligar vår strategi On-Line-First genom att hantera hemsida, Ads, grafisk produktion och SEO.

Peter Öst

Peter är vår expert på ETL och PIM. Meritlistan är så lång att det inte får plats här. BI, SQL, ETL, Power BI, Azure, Excel, Qlikview, Python.... är bara ett smakprov. Peter hjälper dig att få ut mer ur dina data som flyter runt i olika system.

Avslöjas snart

SharePoint och Microsoft365 är centrala verktyg i vår egen verksamhet som NN utvecklar. NN kan även hjälpa våra kunder att organisera och få ut mer av 365 i samband med ETL- och PIM-projekt. NN är en SharePoint ninja med både formell kompetens och stort mått av kreativitet.