Gratis nedladdningar av praktiska program och mallar.

Vi och våra partners bjuder här på gratis verktyg, mallar och annat. Du behöver inget bankkort, vi frågar inte ens efter dina kontaktuppgifter. Det är väl inte så dumt? Vi uppdaterar och fyller på kontinuerligt, så återkom till denna sida då och då.


Hantera bilder i Active Directory

En bra bild på medarbetares ansikten är viktigare än någonsin när vi ersatt så många fysiska möten med virtuella möten. Men hur laddar du upp bilder idag till era Microsoft-konton? Vad kostar det, egentligen? Är vissa kollegor osynliga eller har de bilder som inte matchar företagets profil? Skaffa dig överblick, spar tid och bygg ditt varumärke från grunden.

CodeTwo Active Directory Photos är ett gratis program som låter dig ladda upp fotografier till Active Directory och hantera dem enkelt med hjälp av ett lätt och superintuitivt användargränssnitt. Ett perfekt tillbehör till CodeTwo centraliserad hantering av e-postsignaturer. Bilderna kan visas i Outlook e-post, kontakter och GALs, samt i Outlook på webben (tidigare känd som Outlook Web App eller OWA), SharePoint, Skype for Business och Teams. Programmet har utformats för att göra hanteringen av användares bilder okomplicerad och ultrasnabb. Att sätta upp tusentals Active Directory-användares fotografier är lätt som en plätt, vilket verkligen gör att detta program sticker ut i mängden. 

Snabb läsare för stora CSV-filer

Ladda samlingar av flera enhetliga CSV-filer simultant med CSViewer från EasyMorph. Det är lika enkelt som att ladda en enskild fil. Upp till 500 miljoner rader kan laddas från en eller flera filer.

CSViewer kan exportera data som dataset (.dset-filer) som har ett antal fördelar jämfört med textfiler. De är 5-10 gånger mindre än textfiler, eftersom dataset komprimerar data, och kan lösenordsskyddas för att dölja känslig information. Dataset-filer innehåller också den analysvy (filter och diagram) som visas vid exporttillfället, så att du kan dela data tillsammans med analyser. Slutligen läser och analyserar CSViewer .dset-filer upp till 100 gånger snabbare än textfiler. Sammantaget är dataset ett perfekt medium för att dela data (t.ex. via e-post).

EasyMorph desktop ETL

EasyMorph låter dig samla in data från olika källor, processa och bearbeta för att sedan exportera till målsystemet. Sliter du med Excel PowerQuery, script och konfliktkopior så är ETL lösningen. Startversionen är gratis, för alltid.

Import från och export till mer än 25 relationella SQL-databaser, inklusive SQL Server, Postgres, Oracle, Redshift, Azure SQL och BigQuery. Skicka e-post och ta emot e-post med bilagor med Exchange, Gmail eller någon annan SMTP-server. Skicka HTTP-förfrågningar till webb-API:er (REST) och bearbeta svar (t.ex. med JSON- eller XML). Importera från avgränsade textfiler (t.ex. CSV, PSV, etc.) och textfiler med kolumner med fast bredd. Importera från och exportera till Excel-kalkylblad. Kör VBA-makron. Spara som PDF. Ladda upp och ladda ner filer till/från SFTP-servrar eller med SCP över SSH.